Tanıtım Yazısı Fiyatları Ne Kadar?

Tanıtım yazısı yayınlama web sitelerinin yeni backlinkler edinebilmesi için en önemli yollardan biri olarak kabul edilmektedir. Bunun en önemli nedenlerinden biri, doğru şekilde yapıldığında diğer pek çok backlink türüne göre daha doğal görünmesidir.

Son zamanlarda gittikçe popüler hale gelen tanıtım yazısı yayınlatma konusunda akla gelen ilk soru tanıtım yazısı fiyatları olmaktadır.

Tanıtım yazısı ücreti konusunda standart bir tarife bulunmamaktadır. Genellikle fiyatlandırma, yazının yayınlanacağı sitenin niteliklerine göre yapılmaktadır. Bu niteliklerden ilk akla gelenlerden bazıları: Günlük ziyaretçi sayısı, domain otoritesi, marka bilinirliği, Google arama motorunda indekslenmiş sayfa sayısı, Google News kaydı, spam skoru, güncellenme sıklığı, içeriklerin özgünlüğü olarak sayılabilir. Ancak burada en önemli noktanın site sahibi yada yöneticisinin fiyat konusundaki takdiridir.

Piyasada genel kabul gören uygulama yayınlanacak tanıtım yazısının reklam veren tarafından hazırlanması / sağlanmasıdır. Bazı web siteleri yayınlayacakları tanıtım yazısı metnini ek ücret karşılığında hazırlamayı kabul edebilmektedir.

Tanıtım yazısı fiyatları, genellikle 75 – 250 TL seviyelerinden başlayıp 2 – 3 bin ve hatta 5 – 10 bin TL ‘ye kadar çıkabilmektedir.

Klavyehaber.com sitesinde tanıtım yazınız yayınlansın ister misiniz?
Web siteniz, firmanız için tanıtım yazısı yayınlatmak istiyorsanız bizimle 0 551 685 13 58 whatsapp numaramız üzerinden iletişim kurabilir, fiyat bilgisi isteyebilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir